Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Kurr-miauh, menikö tästä ohi juuri laserosoitin? En aivan ehtinyt saamaan sitä kiinni, mutta ihan varmasti minä sen vielä joskus nappaan – saattepahan nähdä!

Mutta pitäisi varmaan esitellä itsemme nyt, kun saitte huomioni. Olemme Alina ja Aukusti – kaksi parasta kaverusta ja lähtisimme mielellämme yhdessä ihan oman kodin lämpöön. Ikämme on mysteeri, mutta emme ole ihan junnuja emmekä senioireita, että ehkä siinä 2–7 välillä, ja Alina selvästi se nuorempi meistä.

Meistä valkeaharmaa kaunokainen olen siis minä, Alina – kujerteleva ja hirmuisen leikkisä pikkuneiti, joka rakastaa laserosoitinta ja pientä lilaa leikkihiirtä sekä niiden perässä juoksemista. Ja Aukustia, tuota harmaata komistusta.

Minä tosiaan pidän Aukustista niin kovasti! Ängen usein kiipeilypuuhun pieneen pussukkaan nukkumaan Aukustin viereen, enkä oikein malta nauttia ruoastakaan ilman, että Aukusti ruokailee vieressäni. Olen todella utelias ihmisiä ja vieraita kohtaan. Kunhan vain pikkaisen tästä rohkaistun, niin minusta saattaa kuoriutua oikea sylikissa. Lempipuuhaani on tosiaan leikkiminen, varsinkin laserosoittimen perässä kiitäminen. Toivottavasti myös tulevasta kodista löytyisi intoa leikittää ja aktivoida minua.

Aukusti-herra taas on meistä hieman ujompi ja rauhallisempi eikä aivan niin leikkisä. Aukustilla on musikaalisia lahjoja, joita hän mielellään esittelee. Musiikin lisäksi Aukusti harrastaa filosofisia mietintäsessioita – mielellään omassa rauhassa.

Olemmekin siis aivan täydellisesti toisiamme täydentävä parivaljakko, eikä meiltä puutu kuin vain se ikioma koti!