Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hei kaikki! Liisa-mama ja Lili-pentu täällä etsivät yhteistä rakastavaa kotia!

Minä, Liisa-mama, olen ehkä noin 6-vuotias, mutta vaikea tietää varmasti, koska olen elänyt koko elämäni yksin ulkona. Olen saanut monet pennut. Huomasitko, että minun korvani ovat lyhyempiä? Se on tullut pakkasenpureman takia.

Vaikka olin aiemmin ilman kunnon ihmiskontaktia, niin olen nykyään tosi ihmisrakas, pidän paijaamisesta tosi paljon!! Alussa olin pelokas, mutta nyt olen huomannut, että ihmisiltä voin saada paljon huomiota ja rakkautta, ja myös herkullista ruoka sekä turvallisuutta.

Olisin tosi onnellinen, jos saisin asua rauhallisessa paikassa, jossa saan paljon huomiota ihmisiltä, herkullista ruokaa ja myös leikkiä. Kehrään silloin onnesta! Ansaitsen ihanan lämpimän oma kodin kaikkien kovien vuosien jälkeen. Voin asua muiden kissojen kanssa, jos he ovat rauhallisia. Myös koirien kanssa toimin hyvin!

Minun tyttäreni on Lili, ja muuttaisin siis omaan kotiin hänen kanssaan. Lili on syntynyt toukokuussa 2018. Hän on pennuistani ”ujoin”, vaikka ei hän oikeasti niin ujo ole, vaan vähän rauhallisempi kuin muut, ja viihtyy parhaiten aikuisten kissojen seurassa. Sen takia me muuttisimme yhdessä. Hän tykkää leikkiä myöskin tosi paljon! Vaan ei liian rajusti. Lili nauttii ihmisten seurasta, ja hän on myöskin tottunut koiriin. Hän varmasti tykkää olla myös muiden kissojen kanssa.

Tulkaa katsomaan meitä!