Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Hei kaverit! Tässä Fenrir, reipas kissapoika. Löytyisikö mulle mukava nuorehko kissakaveri, tai vaikka useampi, ja tietysti mukavia ihmisiä uudessa kodissa?

Tähän päivän asti olen asunnut äidin, siskojen, muiden kissojen, koirien ja kilpikonnien kanssa! Ja olen nauttinnut siitä paljon. Leikin hulluna siskojen ja muiden kissojen kanssa, joten haluaisin jatkossakin asua muiden kivojen kissojen kanssa siten, että voisimme leikkiä koko päivän (ja vaikka koko yön) yhdessä!

Minulla on paljon asiaa juteltavana ja olen muutenkin vilkas, kuten pikkumiehen kuuluukin. Kuten kuvasta näkyy, viihdyn myös lasitetulla parvekkeella nuuskimassa ulkoilmaa. Olisikon sinun kodissasi tilaa yhdelle vauhdikkaalle sydämensulattajalle?