Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Hei ystävät! Tässä Minerva ja Gina, kaksi reipasta tyttöä ;)

Olemme aina tosi iloisia ja valmiita leikkimään koko päivän (ja yön! :D ). Nautimme ihmisten seurasta, ja haluamme myös olla paljon muiden kissojen kanssa, ja jopa koirien!! Meidän tilapäiskodissa on vielä kilpikonna, outo mönkijä. Mutta mehän emme pelkää oikein mitään, ollaan rentoja ja reippaita; kaikki kiinnostaa ja on niin jännää. Olemme syntyneet toukokuussa 2018, ja valmiita uuteen yhteiseen kotiin.

Koska leikimme paljon, tarvitsemme yhteisen kodin, jossa saamme paljon huomiota, ja jossa on turvallista leikkiä ja juosta ja kiipeillä kuin hullut :D Ehkä me tästä joskus rauhoitumme, mutta nyt me olemme juuri niin vilkkaita kuin nuorten pimujen kuulukin olla, joten oletko valmiina railakkaaseen pentuaikaan ja kasvamaan kanssamme?