Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Olen Iina, pieni ja sievä tyttö ja ensinnäkin tahdon kertoa, että rakastan rapsutuksia ja läheisyyttä! On minussa toisaalta myös itsenäinen puoli, koska tykkään välillä makoilla omassa rauhassa ja puuhailla omia juttujani.

Olen syntynyt arviolta vuonna 2016, mutta nuoresta iästäni huolimatta olen kohtalaisen rauhallinen. Osaa toki olla myös leikkisä, mutta en riehu yötä myöten, vaan käperryn pienelle kerälle viereesi. Luonteeltani olen utelias ja tutustun rohkeasti uusiin ihmisiin ja asioihin.

Kerron myös äänekkäästi, jos minua ei kohdella arvoni mukaisesti; esimerkiksi sellaista on päässyt sattumaan, että ruoka-aikani on viivästynyt tai minut on suljettu yksin toiseen huoneeseen – kuka nyt moista touhua suvaitsisi? Minulla on ollut tosin vähän masuvaivaa, mutta se on helpottanut sopivalla ruoalla – tilapäiskotihoitajani kertoo tästä enemmän.

Täällä tilapäiskodissani asuu kaksi pientä koiraa, joiden kanssa tulen toimeen, vaikka se innokkaampi niistä vielä hieman epäilyttää minua. Eniten kuitenkin pidän kissakaveristani, jonka kanssa voin leikkiä ja hempeillä. Tulevassa kodissani täytyykin ehdottomasti olla kissaseuraa.

Voisiko uusi kotini olla sinun luonasi? Ota yhteyttä niin tutustutaan!