Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Tiedätkö mikä on pikkumusta? No se on just tälläinen kun minä olen. Eli pieni sirpakka noin parivuotias musta kissatyttö nimeltään Qara.

Ilmaannuin elokuisena päivänä erään talon pihaan ja viihdyin siellä. Huhuiluista huolimatta naapuristosta ei löytynyt omistajaa, joten minut toimitettiin löytöeläinpaikkaan. Sielläkin tuli vesiperä omistajani löytymisessä, joten nyt etsin PESUn tilapäiskodista käsin uutta omaa lopullista kotiani.

Olen suhtautumisessani ihmisiin vielä hieman salaperäinen. Seuraan touhuja uteliaana, leikin erittäin mielelläni ihmisten kanssa ja pusken jalkoja. Silittää minua saa vain silloin, kun se minulle sopii. Painan päätäni kättä vasten ja kehrään, kun poskestani rapsutetaan. Mutta jos en ole halukas silittelyhetkeen, niin osaan kyllä ilmaista sen hyvinkin topakasti.

Rakastan lajitovereitani! Minulla on täällä tilapäiskodissani kuusi kissakaveria, ja tulin heti ensinäkemällä juttuun jokaisen kanssa. Uudessa kodissanikin on oltava minulle kissaseuraa. Semmoinenkin kävisi vallan hyvin, että muuttaisin yhdessä PESUn Konstin kanssa. Johan meidän värityksemmekin natsaa : minä olen kokomusta söpöliini muutamalla valkoisella karvalla rinnuksessa, ja Konsti on kokoharmaa komistus pienellä valkoisella läikällä rinnuksessaan.

Aiemmasta ruokavaliostani ei tietty ole mitään tietoa, mutta nyttemmin olen syönyt laadukasta viljatonta märkäruoka ja lihaa, kuivaruokaa hyvin satunnaisesti ns. herkkuna, en siis varsinaisena ruokana. Tällä tavalla turkkini kunto on huomattavasti parantunut.