Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moi! Myö ollaan Minttu ja Oregano. Etsimme uutta kotia joko yhdessä tai erikseen. Kunhan leikkikavereita ja ihania ihmisiä riittää ympärillä, niin olemme onnellisia.

Mie, Oregano, olen yksivuotias mustavalkoinen hurmurikolli. Mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä. Täs siul on sellane. Mie tykkään nukkua sylissä, kainalossa tai jalkopäässä ja antaa pusuja. Olen myös komea ja energiaa riittää leikkimiseen yötä päivää. En ole turhan vaativa, vaan leikkikaluksi kelpaa paitsi kulkuspallo niin myös esimerkiksi tammenterho, mittanauha, matonkulma, pyykkitelineeltä roikkuvat vaatteet tai sun varpaat. Mintun mielestä mun leikit on välillä vähän turhan rajuja, mutta silloin kuin hän lähtee pois niin jätän hänet rauhaan. Painiminen ja hippa on vaan niin kivoja!

Minttu on kolmevuotias ja oikein nuorekas hänkin on. Minttu nauttii yleensä ihmisseurasta tyytyväisenä hieman kauempaa, mutta välillä hänkin rohkaistuu kiipeämään syliin. Minttu on oikeestaan tosi rohkea ja utelias, sillä hän löytää parhaat paikat aina ennen miuta. Usein hän kiipeää jonnekin hieman korkeammalle tarkkailemaan tilannetta tai vaihtoehtoisesti piiloutuu kesken hippaleikin hyllyn alle. Tiiän, että hän kuitenkin tykkää miusta, koska putsaa miuta ja tulee viereen nukkuun. Ja miekin oikeestaan tykkään hänestä.

Otahan yhteyttä, jos siun kotona ja sydämessä ois tilaa miulle, Mintulle tai meille molemmille. P.S. Myö ollaan myös kovasti mietitty, että millaista tuolla ulkona oikein onkaan, joten olisi kiva päästä kokeileen valjasulkoilua