Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miau vaan kaikille! Me ollaan siskokset Sade ja Lumi, ja ollaan synnytty kesäkuun alussa, nyt etsitään yhteistä kotia.

Me ollaan siis vielä nuoria kissanalkuja ja meidän leikeistä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, vaikka olemme FIV-positiivisia.

Minä olen Sade, olen siskoani suurempi ja rohkeampi tyttö. Vaikka olenkin rohkea, niin olen sen verran fiksu, että vähän aikaa vielä mietiskelen, onko nää kaksijalkaiset minkälaisia otuksia. Nameja otan niiltä ainakin varsin mielelläni vastaan ja silityksistäkin olen jo alkanut ehkä vähän pitämään.

Minä olen Lumi, kaunis tyttö, valkoinen tiikeri, niin kuin tuo tilapäismamma minua kutsuu. Olen saanut tilapäiskodissa hurjasti rohkeutta lisää, ja annan ihmisten jopa vähän silittääkin, kunhan minua lähestytään rauhallisesti. Olen siskoani rauhallisempi, ja seurailen usein sen ja ihmisten hömpötyksiä sivummalta, mutta lähden kyllä varsin mielelläni leikkeihin mukaan!

Me etsittäisiinkin nyt meille yhteistä loppuelämän kotia. Haluaisitko sinä tulla katsomaan meitä meidän tilapäiskotiin ja tutustua meihin vähän paremmin?