Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa Koditon kissa

Moi, olen Pulla-rouva, rauhaisa, äärimmäisen kiltti ja kiehnäävä karvapullero. Eipäs kun pallero.

Olen syntynyt noin 2009, ja olen rauhaa rakastava rouvashenkilö ja tykkään köllöttelystä. Parhaita köllöttelypaikkoja ovat sänky, sohva ja vaatekaappi. Ihaninta on, jos joku samalla rapsuttelee vatsasta!

Toinen lempiasiani on tietenkin ruoka. Pidän siitä niin paljon, että nyt minut on vihdoin laitettu dieetille! Ruokatarjoiluuni kuuluu tällä hetkellä valitettavasti vain vähäkalorista ruokaa. Painonpudotus on onnistunut kuulemma hyvin, kuten ehkä kuvistakin näkyy: tuo kukka-taustainen kuva on uusin otos. Painontarkkailusta on jatkossakin pidettävä kiinni, etten pääse paisumaan uudestaan Pulla-taikinaksi.

En ole mikään liikunnallisin tapaus. En juokse mielelläni, eikä sohvalle hyppääminenkään luonnistu oikein ketterästi. Takapääni on tutkittu ja röntgenkuvattu, eikä siellä löydetty mitään vikaa, että sikäli hyvä. Painonhallinta auttaa varmasti liikkumiseenkin.

Tarvitsisin siis kodin, jossa ymmärrettäisin rajoituksiani ja rauhankaipuutani, eikä minun tarvitsisi koko ajan kinastella muiden kissojen kanssa. Tai pääsisin tarvittaessa ainakin vetäytymään omiin oloihini. Lattialämmitys on ihan parasta, joten luultavasti nauttisin rauhallisista ja hellistä koti-illoista lämpimässä.