Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissa

VARATTU. Purr purr, olen Kaino, arviolta 2016 syntynyt ihana musta pimu!

Oon ehtinyt kokea äitiyden ilot ja lasten maailmalle lähdön, ja nyt olisi aika minunkin löytää se ikioma kotini, jossa voisin nauttia nuoruudestani ja joskus sitten vanhuuteni myös. Toi mun palvelijani on yrittänyt totuttaa mua nosteluun ja hetkelliseen sylissä oloon, mutten ole kuitenkaan mikään sylikissa. Tästä huolimatta tulen hyvin herkästi viereen makoilemaan ja vaatimaan rapsutuksia. Kunhan vain moottori kunnolla lämpenee, minusta kehkeytyy sellainen kehruukone, ettei ole tosikaan.

Opettelen vielä leikkimään leluilla, mutta olen huomannut pallojen olevan hauskoja ja samoin erilaiset pikkukivet ja muut sellaiset, jotka saa vierimään. Joskus minulle sattuu sellaisia hassuja vauhtituokioita, jolloin vain juoksen edes takaisin asunnossa. Kuulen joskus palvelijani naureskelevan, kun leikin sängyn alla. Mikähän siinä niin huvittaa?

Alussa viihdyn piilossa, kunnes olen muodostanut sinusta jonkinlaisen mielipiteen; oletko mukava vai et. Sitten alan pikku hiljaa olemaan esillä ja enemmän seurailemaan sinua. Vaadin siis hieman aikaa kotiutumiseen.

Jos sinulla on koiria, ne ovat ok, kunhan eivät tule liikaa iholle. En pidä sellaisista koirista, jotka eivät anna minulle omaa aikaa. Täällä olevat kaksi koiraa ovat ihan ok, vaikkakin tulevat joskus nuuhkimaan ja katsomaan, kuka tuossa tuolilla makailee. Kissakaveritkin ovat varmasti kivoja, koska olen elänyt laumassa ennenkin. Olen FIV-positiivinen, joten kissakaverinikin tulisi olla sellainen.

Palvelijani on muutaman kerran sanonut, että olen todella ihana pakkaus! Eli olisiko sinulla mahdollisesti tarjota paikka tällaiselle nuorehkolle kisulle, joka kaipailee sitä pysyvää kotia, jossa voi nauttia elämän iloista?