Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Heippa! Olen arviolta 2–3 -vuotias, erittäin kaunis suurisilmäinen ja pienikokoinen kilpikonnakuvioinen kissaneiti. Minusta löytyy hurjasti kilpparitytöille tyypillistä täpäkkyyttä ja neitimäisyyttä. Minulla on oma arvoni ja tiedän sen erittäin hyvin!

Tulin tilapäiskotiini neljän neliviikkoisen pentuni kanssa. Hoidin pennut esimerkillisesti supermamman tyyliin ja puolustin pentuja ärhäkästi tilapäiskodin ihmisiltä. Sittemmin pentuni ovat lähteneet uusiin koteihin ja minä olen päässyt steriloitavaksi.

Kuljen jo asunnossa sen suurempia pelkäämättä, mutta en vielä osaa suhtautua ihmisten lähentely yrityksiin rauhallisesti. Ihmiset kuitenkin kiinnostavat kovasti ja varmasti minäkin vielä joku päivä uskaltaudun rapsuteltavaksi!

Suhtaudun hieman epäluuloisesti lapsiin ja koiriin, mutta olen elänyt molempien kanssa menestyksekkäästi tähänkin asti, joten totun varmasti lapsiin ja muihinkin eläimiin. Haluaisin kotiin, jossa minulla olisi kissaseuraa sekä ymmärtäväiset, rauhalliset ja turvalliset ihmiset ympärilläni.