Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa Koditon kissa

Hei! Minä olen Veikko, ystävällinen ja seurallinen poitsu rakastavaa kotia vailla.

En oikein ymmärrä lelujen päälle (ainakaan vielä), mutta toi raapimapuuksi kutsuttu juttu on aivan huippu! Siellä viihdyn vaikka kuinka ja mitä korkeampi sen parempi :) Märkämuonaa maistelen kyllä, mutta mun suosikki on silti raksut. Ne rouskuu hampaissa niin kivasti! Enkä ole nirso merkin suhteen, mutta ainahan laaturuoka on tämmöiselle lihansyöjälle hyväksi, ei mikään viljamössö. Olen syntynyt ehkä 2015 tai jossain siinä paikkeilla.

Olen hieman arka uusien asioiden kanssa, toivoisin siis suht rauhallista kotia itselleni. Olen FIV-positiivinen, mutta se ei minua häiritse. FIV+ -kissakaveri olisi kiva, mutta ei välttämätön, olen hyvinkin seurallinen :) Olen rauhallinen muiden kissojen seurassa ja tuun morjenstaan, mutta osaan myös perääntyä ja antaa tilaa muille. Koirat ei ole mun juttu, mutta kenen kissan juttu ne muka olis? Tulen toimeen toki, mutta en jaa raksukippoa niiden kanssa. Lapsistakin tykkään kovasti. Tervetuloa tutustuun!