Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Hei, olen Della-neiti. Arvioivat, että olisin noin kaksivuotias. Ehkä, en muista syntymäpäivääni. Voin olla hieman nuorempikin, kun olen niin leikkisä.

Väritykseltäni olen kuulemma creme-kilpikonna! Eikö olekin hienosti sanottu.

Minut on otettu talteen jostain päin Pirkanmaata. Todennäköisesti olen elänyt ilman ihmisten hyvää hoivaa. Nyt kun olen tilapäiskodissa muiden kissojen kanssa, niin minusta on pikkuhiljaa tullut kiva sisäkissa, ja olen valmis etsimään omaa loppuelämän kotia.

Olen edelleen hieman ujo, mutta pidän kovasti leikkimisestä muiden kissojen kanssa. Niiden kanssa olen rohkea ja haastan vanhempia kissoja mukaan leikkiin tai jopa painiin. Ihmiset kyllä kiinnostaa ja voin käydä nuuskimassa varpaita. Mutta liikkuvat ihmiset vielä vähän pelottavat: jos ihminen on makuulla, niin voin tulla lähelle tutkimaan mikäs tuo oikein on. Kunhan rauhassa yhdessä edetään tutustumisessa, niin hyvä varmasti tulee!

Oma kotini voisi olla sellainen, jossa on rakastavia ja ymmärtäviä ihmisiä. Ihan pienet lapset ehkä pelottavat, mutta kouluikäiset fiksut lapset varmaan olisivat kivoja. Ja tietenkin tarvitsen kissakaverin. Mielellään leikkisän ja kiltin. Mahdollisesti voisin sopeutua jopa useamman kiltin kissan kaveriksi. Vinkkaan, että varma valinta toiseksi kissaksi olisi kämppikseni Dora, jonka kanssa tulen mainiosti toimeen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tule katsomaan.