Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

Hejsan! Olen Dora. Ihana creme-kilppari, kaunis ja kiltti tyttönen. Arvioivat iäkseni n. 4 vuotta, mutta voin olla hieman nuorempikin. Ehkä.

Taustani on epäselvä, mutta mitä se haittaa. Olen täällä tilapäiskodissa nauttinut hoidosta ja lämmöstä. Ei tarvitse enää palella!

Ujostelen vielä jonkin verran liikkuvia ihmisiä, mutta ruoka-aikaan tulen jo aika lähelle. Nukkuva tai makoileva ihminen ei jännitä niin paljon.

Tulen toimeen tilapäiskodin muiden kissojen kanssa oikein hyvin. Välillä leikin tai painin niiden kanssa. Pidän kyllä myös huolen, että minulla on oma paikka, jossa lepäillä.

Etsin kotia, jossa minua ymmärretään: olen ainakin ensi alkuun ujo ja tarvitsen oman tilani. Ja tietenkin kivan kissakaverin! Mikään pomotteleva kaveri ei käy minulle. Muuttaisin mieluusti kämppikseni Dellan kanssa samaan kotiin, meidän yhteiselo toimii niin hyvin. Lapsista ei ole kokemusta, mutta uskoisin sopeutuvani sellaisten lasten kanssa, jotka eivät kiusaa ja ymmärtävät haluni pitää oma reviiri.

Oletko kiinnostunut minusta? Kyllä kannattaisi! Ota yhteyttä ja tule katsomaan vaikka useamminkin. Se olisikin hyvä juttu.