Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa

Hei kaikille. Olen kauniskasvoinen Nea, ehkä noin 2015 syntynyt tyttökissa, ja etsin seesteistä ja rakastavaa loppuelämän kotia.

Alkuvaiheistani ei oikein ole tietoa, mutta täällä PESUlla ollessani olen kasvattanut viimeisen pentukatraani ja ottanut samalla hiipiviä, mutta välillä yllättävän rohkeitakin askeleita kohti ihmisläheisen kissan elämää. Olen sisäsiisti ja kaikin puolin sivistynyt. Alun ujopiimästä olen jo rohkaistunut seurassa viihtyväksi ja ajoittain jopa kosketuksenkin sietäväksi tytöksi. Vaikka en ole kenenkään mittapuulla sylikissa ainakaan tässä vaiheessa, niin kokeilen rajojani koko ajan enemmän ja rohkeammin.

Hälinää karsastan kyllä kovasti. Olen tavannut muutaman pienen koiran, ja siinäpä sellainen älämölöhäsläys, ettei toiste tarvitse, kiitos. Ja sama taitaa päteä myös pieniin lapsiin, vaikken ole sellaisia tavannut. Sen sijaan muiden kissojen kanssa olen kuin kala vedessä omanarvontoisen hajuraon pitäen. Luulenpa siis, että tulevaisuudessa rohkaistuakseni aina vaan paremmin, taidan haluta asua kodissa, jossa on ainakin yksi ystävällinen ja ihmisrohkea kissakaveri minulle näyttämään mallia.

Tässäpä tärkeimmät minusta. Jos sinulla olisi minulle sopiva kotikolo, jossa tutustella ja rohkaistua kaikessa rauhassa, niin tule tutustumaan!