Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Tässä esittäyvät emokissa Välke ja pentu Vauhti, ja etsimme kotia yhdessä tai erikseen.

Olemme FIV-positiivisia, toisiaan täydentävä ja hyvin yhdessä viihtyvä kaksikko.

Välke on vuonna 2014 syntynyt rauhallinen, hieman varautunut, mutta sympaattinen ja kiltti naaraskissa, joka pitää ruuasta ja lämpimissä paikoissa makoilusta. Ajoittain Välke kuitenkin myös heltyy, jolloin rapsutuksetkin kelpaavat. On minut joskus nähty myös lähestulkoon leikkisällä tuulella Vauhdin innoittamana.

Vauhti taas on seurallinen ja nimensä mukaan vauhdikas, toukokuussa 2018 syntynyt uros. Vauhti tykkää kaikista mahdollisista leikeistä ja tutkii uteliaana kaikki mahdolliset paikat. Utelias Vauhti tutustuu myös mielellään uusiin ihmisiin ja nautiskelee rapsutuksista aina kun leikkimiseltään ehtii. Menen kuitenkin rauhoittuessani erittäin mielelläni emoni Välkkeen vierelle nukkumaan.

Lähtisimme erittäin mielellämme pysyvään kotiin yhdessä, jotta hieman hitaasti lämpiävällä Välkkeellä olisi tuttu seuralainen. Jos kuitenkin päädymme eri koteihin, olisi sosiaaliselle Vauhdille tarve saada FIV-positiivinen kaveri, jonka kanssa temmeltää!