Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa Koditon kissaKoditon kissa

Moro! Olen iso ja komea kollipoika Pogba kotia ja seuraa vailla.

Olen syntynyt joskus vuonna 2015 ja elänyt entisessä elämässäni isossa kissalaumassa. Sen vuoksi tarvitsen ehdottomasti kissaseuraa myös uudessa kodissani.

Joko mainitsin, että olen iso ja ihana? Olen vähän nallekarhumainen ja varsinkin kun paljastan puhtaan valkoisen vatsani kaikkien ihailtavaksi, muistutan suurta pehmeää pehmolelua. Ja aika pehmo oikeastaan olen luonteeltanikin, vaikka tilapäiskotiin tullessani yritinkin ensin esittää kovaa poikaa. Ihmisen kanssa elämiseen tottuminen on vienyt pari kuukautta, mutta nykyisin jo uskallan ottaa herkkupaloja kädestä ja minua saa välillä silittääkin ihan hiljaa ja varovasti. Luulen kyllä, että omassa kodissani kesyynnyn tästä vielä paljon lisää.

Tykkään kovasti palloleikeistä ja punaisen pisteen metsästyksestä. Tykkään myös juosta ja painia, joten kissakaveristani pitäisi löytyä minulle vastusta, jotta en luulisi olevani maailman paras ja vahvin painijakissa. Osaan kyllä leikkiä ihan yksinkin, ja vaikka tykkään kovasti muista kissoista, kaipaan välillä myös omaa aikaa, joten oma rauhallinen nukkumapaikka olisi tosi kiva juttu.

Olen tottunut syömään sekä raakaruokaa että teollista ruokaa, ja kaikki tarjottu ruoka on maistunut minulle todella hyvin. Hiekkalaatikkoasiat olen alusta alkaen hoitanut moitteetta.

Juttelen paljon toisille kissoille ja välillä innostun huutelemaan ihan yksinkin, jos vaikka kaipaan pientä herkutteluhetkeä. Seuraan tarkasti kaikkia ihmisten tekemisiä ja tykkään olla siellä, missä tapahtuu. Täytyy silti edes kuvissa yrittää olla vähän yrmy ja peitellä ison pikkupojan pehmeyttä.

Joko saisin tulla omaan kotiin?