Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Hei! Olen Roope, pienehkö, noin 3-vuotias musta kolli. Luonteentani olen utelias, seurallinen ja leikkisä.

Turkkini on sileä ja kiiltävä kuin minkillä. Lättäkuonoisille tyypilliseen tapaan silmäni vuotavat hieman, ja hännässänikin on pieni hassu mutka, mutta muuten olen ollut hyvinvoiva täällä tilapäiskodissa.

Pyörin tilapäiskodin ihmisten jaloissa jatkuvasti, ja joskus antaudun jopa silitettäväksi. Syliinkin voi ottaa, mutten malta pysyä siinä kovin pitkään. Lempiasioitani ovat ruoka, laserlelu ja henkilökunnan tarkkailu. Tulen aina vastaan ovelle, kun henkilökunta saapuu kotiin, ja kerron päivän kuulumiset. Katselen mielelläni televisiota, lintuja ikkunan takana tai vaikka henkilökunnan ruoanlaittopuuhia.

Toisten kissojen kanssa tulen hyvin toimeen, tosin jotkut herkemmät tapaukset eivät tule minun kanssani toimeen. Haastan mielelläni muita kissoja leikkiin. Uudessa kodissa saisi olla joka tapauksessa joku toinen nuori ja aktiivinen kissa, joka ei suutu jahtaamisesta.

HUOM! Roopea koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001.