Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Olen komea noin 3-vuotias kolli omaa kotia ja kavereita vailla.

Olen utelias, mutta ihmisten seura ujostuttaa vielä. Tulen mielelläni samaan huoneeseen seuraamaan henkilökunnan puuhia, mutta silitettäväksi, tai varsinkaan syliin en vielä ole uskaltautunut. Vaadinkin uudelta henkilökunnaltani kärsivällisyyttä ja aikaa antaa minun tottua teihin. Olen kyllä edistynyt koko ajan: uskaltaudun jo nuuskimaan ihmistenkin varpaita, jos kukaan ei ole huomaavinaan.

Ihmisten kanssa en ole vielä uskaltautunut leikkiin, mutta yksin tai toisten kissojen kanssa leikin mielelläni. Leikimmekin usein Roopen kanssa hippaa, ja hän on rohkaissut minua tutkimaan tilapäiskotiani ja lähestymään ihmisiä. Jos saan valita, ottaisin mielelläni Roopen mukaan, kun muutan. Etsin joka tapauksessa kotia toisen mukavaluonteisen kissan kaverina.

HUOM! Savua koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001 mieluiten klo 12–15 välisenä aikana.