Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Moi! Eikun hui! Eikun sittenkin Moi! Minä oon Kaapo, Kaapeliksikin nuo ihmiset minua kutsuu koska olen piiiitkä poika. Ollaan tuon siskon kanssa synnytty tämän vuoden (2018) kesällä.

Synnyttiin varmaankin ulos, mutta syksyn tullen ne nappas meidät loukkuun Nokialta. Sieltä mentiin löytölään, mistä kukaan ei meitä kaivannut ja sieltä päädyttiin sitten tänne tilapäiskotiin.

Onhan täällä nyt kivaa. Tykkään ehkä maailman eniten rullata mattoja, järjestellä kenkiä kenkätelineestä pois ja tarrata ihmisten sukkiin, kun ne yrittää kävellä ohi mua huomaamatta. Sit oon tosi avulias myös, autan noita ihmisiä aina esim. hiekkalaatikon siivouksessa. Tykkään kyllä kans ruoasta! Ja herkuista! Ja häntälelusta! Noi ihmisetkin on ihan kivoja, välillä yritän läpsiä niitä, mut ei kuulemma sais.

Toi mun sisko on vähän ujompi, niin minä kerron sitten! No, sen nimi on Pikkis, eli Pikkukissa. Huijattiin ensin vähän, kun ihmiset luuli, et sekin on poika, mut ei se oikeesti ollutkaan! Kyllä toi tilapäisäiti keksi sen melkeen heti, kun Pikkis oli niin pikkuruinen minuun verrattuna, oonhan komean kokoinen kollipoika! No mutta siis Pikkis on vielä sillee ujo, ettei se kauheesti oo antanu vielä itteään silitellä. Paitsi sillon kun se syö, koska sekin tykkää ruoasta, ni ei sitä haittaa, jos siinä samalla vähän paijataan. Sitten se yrittää olla isompi kun onkaan sillai, et sähisee aina välillä. Se on kyllä aika hauskaa, ku ei se oo ollenkaan vihanen kuitenkaan.

Mä kyllä tykkään painia ton siskon kanssa. Parasta leikkiä on kun se mönkii peiton alla ja mä saalistan sit siinä päällä. Tykätään molemmat tooosi paljon myös häntälelusta ja juoksutetaan vuorotellen sitä ympäri huonetta. Tykätään myös kattella ikkunasta ulos, mut ulos me ei enää haluta kyllä. Ja olis aivan maailman parasta, jos päästäiskin samaan kotiin leikkimään ja kasvamaan isoiksi!

Tullaan varmasti toimeen myös muiden kissojen kanssa, mutta rauhallisimpia sohvalöllyköitä saattaa alkaa energiamme ärsyttämään. Mikäli sulla on jo kissakaveri tai useampi kotonasi, toivomme että päästään tutustumaan heihin rauhassa, niin se on varmasti kaikille kivempaa!

Tuu moikkaa meitä! Luvataan ainakin tuijottaa kauempaa kovasti, ellei ihan sukkien kimppuun ensitapaamisella uskalleta