Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mäyh! Olen Nanna, silkkiturkkinen ja kaunis pieni tyttökissa. Eläinlääkäri arvioi iäkseni 3-5 vuotta (2018).

Tarkkaa ikää en kerro, se jääköön arvoitukseksi. En myöskään kerro, montako jälkeläistä minulla maailmalla on, mutta tänne tilapäiskotiin tulin kahden pentuni kanssa. Voi pojat, että olen onnellinen, kun olen päässyt nauttimaan sisäkissan elämästä! Täällähän ruoka tulee pari kertaa päivässä aivan nenän alle, eikä sitä tarvitse jahdata. Täällä saa myös loikoilla pehmeän viltin päällä, patterin lämmöstä nauttien. En muista miten olen ulos päätynyt, mutta en kyllä sinne enää takaisin halua! Tilapäiskotiemäntäni sanoi, että siellä on nyt jo kylmä, että onneksi päästiin sisälle!

Luonteestani ei uskoisi, että olen ulkona asunut kissaneiti. Olen aina tilapäisihmisiäni vastassa ja jaloissa kurisemassa ja puskemassa. Alkuun saatan olla hieman ujo vieraita ihmisiä kohtaan, mutta olen hyvin nopeasti lämpenevää sorttia. Olen myös koko tilapäiskotielämäni ajan tehnyt tarpeeni siististi laatikkoon.

Eläinlääkäri löysi minusta joitain pikkuvikoja, mutta ei ne ole mitään niin suuria, mihin kissanomistajat eivät olisi tottuneet. Toiseen silmääni on tullut jonkin näköinen haava, varmaan jossain tappelussa, jonka voitin, mutta se ei häiritse elämääni mitenkään. Hampaita puuttui myös pari samalta puolelta, taisin jättää nekin jonkun raukan niskavilloihin. Jonkun hampaan luultavasti joudun käymään eläinlääkärissä poistattamassa, ja toki normi hammaskivenpoistot kuuluu huoltoon jossain vaiheessa.

Uskon tulevani toimeen myös muiden kissojen kanssa, kunhan tutustuttaminen tehdään rauhassa. Olen kuitenkin sen verran omapäinen neitonen, että herkimmät ja ujoimmat kissakaverit saatan ajaa alas. Uskon viihtyväni myös ainoana kissana, kunhan saan ihmiseltä/ihmisiltä tarpeeksi huomiota ja aikaa.

Soittele ja tule tutustumaan minuun!