Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Purrrnau! Me olemme Kiki ja Kilu, leikkisät sisarukset! Lähdemme ainoastaan samaan kotiin, jaksamme leikkiä yhdessä aamusta iltaan!

Olemma loppukesän pentuja. Aristamme molemmat vielä ihmisen kosketusta, lähestyvä silittävä käsi yleensä saa meidät pakenemaan. Emme kuitenkaan pelkää ihmisiä, tulemme mielellämme sänkyyn nukkumaan ja tykkäämme seurata ihmisten puuhia! Kodilta kuitenkin odotamme homman menevän meidän ehtojemme ja rajojemme mukaan, ja kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä siitä, että emme ole heti valmiita sylikissoja (eikä meistä välttämättä ikinä tule sellaista.) Emme kuitenkaan ole aggressiivisia, turhasta lääppimisestä ei vain välitetä.

Olen Kilu, mustavalkoinen poika. Olen kova juoksentelamaan ympäri asuntoa, minua saa leikittää väsymiseen asti! Lempijuttuni on ihmisten varpaiden metsästäminen peiton alta, vielä joku päivä saan ne kiinni... Yritän myös varastaa kaiken mitä ihminen käsissään pitääkään, paras pitä varasi!

Olen Kiki, vaalea kilpparihäntäinen tyttö. Olen yhtä leikkisä ja energinen kuin veljeni, ja lempijuttuni on korkealle seinää vasten hyppiminen! Olen myös kovin kiinnostunut vessanpöntöstä, parempi pitää kansi kiinni etten pulahda pesulle... Tykkään nukkua ihmisten jalkojen välissä.

Olemme tottuneet muihin kissoihin ja tulemme niiden kanssa toimeen. Koiria ja lapsia emme ole tavanneet, mutta uskoisimme olevamme ihan sujut sellaisenkin seuran kanssa, kunhan ymmärtävät ettei väkisin kosketa. Omalta kodiltamme toivomme kärsivällisyyttä, energiaa puuhata kanssamme ja runsaasti herkkuja. Olisitko sinne meidän uusi leikkikaverimme?