Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa koditon kissa koditon kissa

Moi kaikki kissojen ystävät! Olen Naomi, vuonna 2016 syntynyt ihastuttava neitokainen, joka haluaa muuttaa oman kodin rakastavaan huomaan.

Olen pohjimmiltani ihmisrakas ja seurallinen. Seuraan ihmiseni touhuja, ja kipitän hänen perässään. Joskus innostun ja pyörin jaloissa häntää värisyttäen ja kehräten. Yöt nukun ihmiseni sängyssä. En häiritse ihmistä tuppautumalla syliin nukkumaan, vaan lepäilen mieluummin lähietäisyydellä.

Olen tosi kiltti, en tiputtele koriste-esineitä lattialle, eikä minua ole keittiön pöydältäkään montaa kertaa yllätetty. Leikin pääasiassa vain omilla leluillani, kengännauhoja saatan kyllä käyttää hammaslankana.

Olen aluksi hiukan ujo, ja kestää jonkin aikaa ennen kuin opin luottamaan vieraisiin ihmisiin ja uskallan olla oma herttainen itseni. Tilapäiskodin hoitajallekin näytin ensiksi, miten terävät kynnet ja hampaat minulla on. Ymmärrätte varmaan, että minua pelotti joutua yksin outoon paikkaan!

Jouduin eroon kissakavereistakin, kun tulin tänne tilapäiskotiin. Olisi mukavaa, jos uudessa kodissa olisi rauhallisia kissakamuja. Ihan pikkuisten lasten kanssa en halua asustella, mutta isommat lapset voisivat olla mukavia harkinnan mukaan. Pääasia, että saan sekä omaa rauhaa että runsaasti huomiota erilaisten leikkien ja rapsutusten muodossa.

Voisinko olla Lemmikkisi koko loppuelämäni ajan? Onko sinulla tarjota minulle turvallinen koti kaikilla kissan perusmukavuuksilla? Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen!

Katso myös videoni!