Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Miu, mau, mäyy! Olen Fiia, noin 2-vuotias, kaunis neito. Pumpulinpehmeä pitkäkarvainen isosilmäinen lyttynaama.

Luonteeltani lempeä, leikkisä ja seuranhaluinen. Tykkään harjaamisesta ja kampaamisesta, se on onkin tärkeä päivttäinen rutiini takkujen välttämiseksi.

Olen tottunut elämään laumassa ja tarvitsenkin ainakin yhden lajitoverin. Koirista ja muista eläimistä ei ole kokemusta, eikä lapsista. Uskoisin että lapset olisivat kivoja leikkikavereita, jos osaavat jo olla nätisti kissojen kanssa. Vieraita ihmisiä saatan hetken ujostella, mutta tulen pian lähelle leikillä houkutellen, kunhan ei liikaa häslätä, etten sentään pelästy. Varsinkin höyhenhuiskat ja namit on hyvä houkutin.

Jos kiinnostuit ja olet valmis sitoutumaan palvelijakseni loppuelämäkseni, soita ja tutustutaan, mau!

HUOM! Fiiaa koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001 mieluiten klo 12–15 välisenä aikana..