Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa koditon kissa

MAU! Mä olen Miisa! Oon noin 2-vuotias kissaneito ja etsin kavereita ja pysyvää kotia!

Mä oon elänyt osan elämästäni tuolla ulkona ja siellä sitten kuulemma menin ja villiinnyin. Tänne sijaisperheeseen muuttaessani olin aika säikky ja muhun ei saanut koskea. Nykyään oon rohkaistunut jo tosi paljon! Saatan makoilla samaan aikaan sohvalla ton sijaismamman kanssa, pidän vielä sopivaa turvaväliä. Joskus, jos sille päälle satun, niin annan jopa silittää ja rapsutella!

Mä rrrrrakastan muita kissoja! Mulla on täällä ystävinä sijaisperheen omat kissat ja ne on sijaismamman mukaan mun vastakohtia! Mä oon rauhallinen tyyppi, ja noi toiset on kuulemma ihan riiviöitä, mutta silti tuun niiden kanssa juttuun! Aina iltasin innostun leikkimään niiden kanssa ja päivisin mun lemppari hommaa on pötkötellä toisen kissan kainalossa sohvalla <3

Mun tulevassa kodissa pitäisi olla ainakin yksi kissakaveri, mua ei kuulemma ole luotu ainoaksi kissaksi. Mun tulevan perheen pitäisi myös olla aika kärsivällisiä mun kanssa, kun oonhan aika hitaasti lämpenevää sorttia... mutta eihän sitä tiedä, vaikka musta kuoriutuisikin oikea sylikissa!

Heidän pitäisi myös olla luotettavia! Mulla on aika rankka elämä takana, josta mua muistuttaa halkeama mun korvassa. Haluaisin siis rakastavan perheen, jossa voin viettää loppuelämäni! Olisitko sä mun perheeni?