Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa koditon kissa koditon kissa koditon kissa

Moi! Olen Nalle-kissa ja etsin rakastavaa kotia, josta löytyisi myös kissakaveri! Olen energinen tyttö, hyvin innokas leikkijä ja ketterä kuin mikä.

Persoonallisella naamataulullani ja intensiivisellä katseellani sulatan ihmisten sydämiä. Tilapäiskodissani leuat loksahtivat auki, kun heille kerrottiin, että olen syntynyt arviolta 2010 – ei nimittäin uskoisi.

Olen myös kova tyttö juttelemaan, ja ihanat ”mä-äää”-naukaukseni saavatkin sinut kyllä huomaamaan mitä asiaa minulla on, kunhan opitaan tuntemaan. Olen melko perso ruualle, joten mahdollisesti täytyy hieman vahtia, etten syö kaverinkin sapuskoita. Raa’asta ruoasta, esim. possun sydämestä, pidän erityisen paljon – sitä syödessäni voin kuvitella olevani hurja saalistaja, joka on saanut hienon saaliin! Kiintymystä ilmaisen innokkaalla puskemisella, kehräämisellä ja tarmokkaalla leipomisella, toisinaan saatan käydä myös nukkumaan masullesi.

Kaipaisin siis ehdottomasti kissa-kaveria, ehkä useampikaan ei haittaisi. Tykkään usein käpertyä kaverin viereen unille, ja leikkejäkin olisi kiva toisen kanssa leikkiä. Myös leikit ihmisen kanssa ovat parasta, joten kodissani täytyy olla aikaa myös niille. Leikin ihan kaikilla naruilla, huiskilla, palloilla jne., mitkä vaan ovat leikkimistä varten. Pääsin vastikää leikkimään ensimmäistä kertaa myös laserlelulla, ja voi pojat, että se on mahtavaa!

Sopisin varmaan niin kerros-, rivi- kuin omakotitaloonkin asumaan, kunhan on tilaa elää ja juoksennella. Muuten arvostan kyllä rauhallisuutta elinympäristössä, joten ihan pienten lasten kissaksi tai muuten kovin meluisaan paikkaan en sovi. Jos kuulostan juuri siltä kissalta, joka sinun/teidän elämästänne on puuttunut ja haluaisit tarjota minulle loppuelämäksi kodin, niin ota ihmeessä yhteyttä! Minä täällä odottelen!

Katso vielä videoita minusta!