Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Olemme komeita nuoria kollipoikia, arviolta 2–3 -vuotiaita. Etsimme loppuelämän yhteistä kotia.

Olemme erittäin leikkisiä ja leikimme mielellämme varsinkin keppileluilla, olemme persoja myös herkuille. Olemme hieman ujoja vielä, mutta ihminen kiinnostaa koko ajan enemmän. Leikin ja herkkujen avulla voit varmasti voittaa sydämemme.

Parasta leikkiä on kuitenkin paini toistemme kanssa, ja sitä harjoittelemme monta kertaa päivässä. Nuori mies tarvii treeniä, eikä meitä parhaita painikavereita voi erottaa, joten meille on haussa uusi yhteinen painiareena, jossa voimme jatkaa harjoituksia. Saat eturivin paikat seurata leikkisiä otteluitamme ja päästä salskeiden poikien kaveriksi!

Tulemme hyvin toimeen muidenkin kissojen kanssa, kunhan toiset eivät ole liian pomottavia. Koiria emme ole tavanneet. Lapset eivät ole enää niin jännittäviä kuin ennen, niitäkin voidaan siis harkita.

Haluaisitko sinä tarjota meille loppuelämän kodin? Tervetuloa tapaamaan meitä, eihän meitä voi vastustaa!