Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Tää tuima katse kohtalosi saattaa olla sun... Niin voi käydä varsin jos eksyt mua livenä katsomaan. Olen arviolta 5-vuotias neito.

Kerron teille pari juttua itsestäni. Olen ehdoton siitä, että tahdon olla ainut lemmikki. Haluan asua aikuisten kanssa, sillä lasten on vaikea tulkita mun käytöstä, ja siitä syntyy herkästi erimielisyyttä. Ja sitten yx juttu mitä ei kaikille tarvi kertoa; olen lähes hampaaton. Mun jäljellä olevat hampaat saattaa tietää lisää käyntejä hammaslääkärissä.

Mun sosiaaliset taidot on vielä vähän vaiheessa, kun ei mulle niitä koskaan ole opetettu, mutta kehityn koko ajan. Sulta vaaditaan siis halua neuvoa ja opastaa mua. Siinä ehdot perheelle, jossa ois mun kokoinen aukko.

Sitten tää kehumisosuus: kun rakastun ihmiseen, joka ymmärtää mua, rakastan häntä ehdoitta. Haluan kiivetä syliin, tarpoja, kehrätä ja puskea. Mun erikoistaito on hypätä paljaalla iholle syliin, enkä satua sua kynsillä laisinkaan. Siihen ei joka kissa pysty. Tuun viereen katsoo telkkua tai voidaan vaik lukea kirjaa, you name it!

Ota yhteyttä jos olen kohtalosi.