Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa koditon kissa

Lapsensa kasvattanut ja maailmalle lähettänyt nuorekas äiti etsii omaa palvelusväkeä.

Mielellään vähän aikuisempaa seuraa, syviä katseita ja suuria sydämiä.

Naisihmiset sanoo ikää kysyttäessä aina kaksviis, joten mä voin olla kolme (kissojen kaksviis). Helppo tapaus sikäli, ettei tartte vielä silitellä. Toiveissa on ruokaa, leikkiä, puhdas vessa ja paljon läsnäoloa. Siinä on resepti millä pääsee mun sydämeen ❤

Voin muuttaa teille, jos on kissakaveri odottamassa tai sitten nappaa kämppikseni Unen samalla mulle mukavaksi lajitoveriksi.

Soittele jos mustan kissan tango kolahtaa.