Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

koditon kissa koditon kissa

Hei! Olen Paju ja syntynyt arviolta 2014–2015 välillä. Olen hyvin aktiivinen ja äänekäs poika, joka ei aina ymmärrä omia rajojaan, joten kaipaan kaverikseni toista rajumpaa kissakaveria.

Kaverin kanssa saan purkaa kunnolla kaiken energiani, ja kaverin pitää myös osata pitää puolensa. Rakastan laservaloa, pahvilaatikoita, kiipeilyä ja ikkunasta katselemista. En pidä ollenkaan suljetuista ovista (kerron sen kyllä).

Pidän ihmisistä hieman, silloin kun on ruoka-aika. Tällöin näet parhaimmat puoleni: heittäydyn selälleni jalkoihisi, kehrään kovaan ääneen ja pyörin jaloissasi niin, ettet saa otettua askeltakaan muualle kuin ruokakaapille päin. Ruoan jälkeen normalisoidun ja painun pehkuihin. Useimmiten nukun pitkin pituuttani lempipaikallasi sohvalla tai keskellä sänkyä.

Koskettaminen ei oo oikein mun juttu. Tykkään että rapsutetaan, mutta vain silloin, kun annan siihen luva: se lupa kestää noin kolme sekuntia ja sitten saatat saada kynteni ikävästi sormillesi. Jotkut ovat päässeet sisäpiiriini ja saavat rapsuttaa ainoastaan rinnastani, leukani alta, hieman pidempään. Tällöin otan tassuilla tiukan puristuksen kädestä ja tietämättäni otan hellästi kynsilläkin kiinni. En oikein osaa käyttää nimittäin kynsiäni. Kukaan ei ole ikinä opettanut. Ne jää aina kaikkialle kiinni ja olenkin jatkuvasti kiinni matoissa ja leluissa. Siksi en usko ikinä tulevani soveltumaan lapselliseen perheeseen.

Mielestäni olen jo aika valmis paketti ja valmis löytämään sen todellisen rakkauden. Toivon erityisesti riittävästi ruokaa ja sopivaa leikkikaveria.