Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa koditon kissa

Lempeä ja seurallinen puuhkahäntä-lady etsii kotia ainoana kissana.

Olen Lumikki, noin 3-vuotias, herkkä mutta en arka kissaleidi. Herkällä tarkoitan sitä, että säikyn muiden kissojen rajuja leikkejä, vauhtia ja kovia ääniä. Muut kissat vähän pelottavat minua, joten murisen varmuuden vuoksi ihan ystävällismielisillekin tutustumisyrityksille.

Ihmisiä kohtaan sen sijaan en ole arka ollenkaan. Nautin kun saan olla huomion keskipisteenä ja paijattavana. Ja kehrään koko ajan! Ei tarvitse kuin astua samaan huoneeseen, niin moottori käynnistyy. Kaipaan paljon läheisyyttä, ja tulen kylkeen nukkumaan, jos se minulle vain sallitaan.

Olen aika rauhallinen, enkä kaipaa suurta reviiriä. Nyt olen keskittynyt puolustamaan omaa sänkyäni, mutta ainoana kissana saattaisin intoutua pyörimään jaloissa. Jos alat leikittämään, niin kyllä lähden mukaan! Rakastan laserin jahtaamista, mutta hengästyn ja väsyn todella nopeasti. Pieni nenä onkin yksi haittapuoli, sen vuoksi myös kuorsaan toisinaan.

Kauneudenhoidon osalta olen aika vaativa kissa. Turkkini tulee harjata päivittäin, ettei se takkuunnu. Silmäni vuotavat, joten naamani poimut tulee puhdistaa päivittäin, ja toisinaan tarvitsen silmätippakuureja. Ja lääkäri on käskenyt myös harjaamaan hampaita säännöllisesti. Mutta ei huolta, olen tottunut käsittelyyn, enkä ainakaan aktiivisesti vastusta näitä kauneudenhoitorutiineita. Jos en tykkää jostakin, huomaat sen siitä, kun lopetan kehräämisen ja käännän pääni pois.

Löytyisikö minulle koti, jossa on paljon aikaa rapsutella ja hoitaa minua? Vastineeksi olen maailman herttaisin kissaleidi. Videolla esittelen leikkejäni!

HUOM! Lumikkia koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001 mieluiten klo 12–15 välisenä aikana.