Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moikka! Olen Ansku, syntynyt elokuussa 2008. Olen kesy ja kunnon sylikissa: kun istut alas, ei mene hetkeäkään, kun olen jo vieressäsi kehräämässä.

Tulevassa kodissa toivon, että siellä olisi rauhallista; kovat äänet ja lapset pelottavat minua. Vielä en tiedä miten tulisin toimeen toisten kissojen kanssa, uskoakseni hyvin, jos ovat suht rauhallisia kuten minä. Ainoana kissana tarvitsisin paljon huomiota.

Hiljattain minulla todettiin virtsakiteitä, jotka hoidettiin pois oikealla ruokavaliolla. Jatkossakin tarvitsen vain laadukasta ruokaa, etteivät virtsakiteet uusiudu. Muuten olen kaikinpuolin reippaan oloinen hurmaava tyttö.

Jos olet / olette minusta kiinnostunut, ottakaa yhteyttä ja tulkaa tutustumaan, niin sulatan teidänkin sydämenne!

Pysyvää kotia odotellessa, Ansku