Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Mau, olen arviolta 2–3 -vuotias sympaattinen nuorimies Carlos.

Ainakin osan elämästäni olen elänyt vapaana luonnossa, mutta se vaihe jäi lopullisesti taakse, kun pääsin löytöeläintalon kautta tilapäiskotiin odottamaan pysyvää kotia. Olin aluksi aika hämmentynyt kaikista muutoksista, kunnes piristyin niin paljon, että aloin leikkimään. Se onkin mielipuuhaani syömisen ja nukkumisen ohella!

Vielä jännitän lähestyä tilapäiskodin hoitajaa, mutta ilmoitan hänelle kyllä äänekkäästi maukumalla, milloin vessani on siivottava. Täällä tilapäiskodissa asuvaa toista kissaa kohtaan olen ennakkoluuloton, joten uskon että viihtyisin hyvin mukavien kissakavereiden seurassa jatkossakin. Tulen todennäköisesti parhaiten toimeen sellaisen kissan kanssa, joka ei ole liian temperamenttinen ja ärhäkkä. Jos minulle sähistään ja muristaan, niin vetäydyn lannistuneena omaan kolooni.

Tapaamisiin ja katso vielä videoni!