Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kurr ja miu! Me ollaan Mandy ja Ramona, erottamattomat tyttökissakaverukset. Etsitään siis yhteistä kotia.

Mä, Mandy oon noin vuoden vanha, Ramonalla ikää on arviolta reilu viis vuotta. Ei olla asiasta ihan varmoja, ei sitä omaa syntymää niin tarkkaan enää muista... No mutta, ollaan seurallisia ja hellyydenkipeitä ja kaivataankin paljon aikaa ja leikkejä uudelta hoivahenkilökunnalta. Ruokahalu on suuri ja eipä ole pahitteeksi saada vähän lisää lihaa luiden ympärille.

Ramona on hiukan laiskempaa sorttia, minulla taasen virtaa vielä himpun verran pentumaista energiaa ja tykkään purkaa sitä jahtaamis- ja naruleikeillä. En siis jahtaa sinua, ellet itse innosta – en ole millään tavoin ilkeä luonteeltani. Tutustumisen jälkeen makaan mieluusti sylissäsi silityksistä ja rapsutuksista nauttien.

Ramona on oikea kehruu- ja hellyyspakkaus! Se kans juttelee kovasti, niin mulle kuin tilapäishoitajillekin, joskus jopa unissaan! Sen suuret, pyöreät, keltaiset silmät ovat oikein katseenvangitsijat, eikä ne rähmi yhtään niin paljon kuin mulla. Ramona viihtyy vieressäsi silityksistä nauttien.

Meillä ei ole kokemusta lapsista, joten en tiedä mitä niistä ajattelisimme. Olemme eläneet toisten kissojen kanssa, mutta en osaa sanoa, miten menisi nykyään.

Mun silmät on olleet vähän tulehtuneet viime aikoina ja ne rähmii jonkun verran. Tilapäishoitaja onkin laittanut mulle monta kertaa päivässä silmätippoja ja pyyhkinyt vanulapuilla mun silmäpoimuja. Voi olla, että joudut viemään minut kissojen silmälääkäriin, jos ei ongelma taltu. Ramonalta pitäisi kanssa poistaa yksi hammas lähiaikoina.

Tule tutustumaan ja ihastumaan, jos koet että juuri sinä voisit tarjota meille kodin loppuelämäksemme!

HUOM! Mandya ja Ramonaa koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001 mieluiten klo 12–15 välisenä aikana.