Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kurr ja miu! Me ollaan Mandy, tuo vaniljainen ja Ramona suklainen, erottamattomat tyttökissakaverukset. Etsitään siis yhteistä kotia. Ollaan kilttejä ja seurallisia kisuja, tykkäät varmasti!

Mä, Mandy oon noin vuoden vanha, Ramonalla ikää on arviolta reilu viis vuotta. Ei olla asiasta ihan varmoja, ei sitä omaa syntymää niin tarkkaan enää muista... No mutta, ollaan hellyydenkipeitä ja valloittavia ja kaivataankin paljon aikaa ja leikkejä uudelta hoivahenkilökunnalta.

Me tullaan isosta laumasta, missä meistä ei huolehdittu ja turkit takkuuntuivat niin pahasti, että ne leikattiin melkein kokonaan! Vaadimmekin uudelta hoivahenkilökunnalta säännöllistä harjailua ja joskus pesuakin, ettei kaunis uusi turkki pääse takulle.

Meidän kasvojen hassun muodon vuoksi sinun täytyy sitoutua silmien ja nenän pyyhkimiseen. Minulla oli aiemmin silmätulehdusta, mutta hoidon avulla siniset silmäni ovat taas säihky-kunnossa! Joskus saattaa ruokaakin tarttua poskiin, mutta yleensä pesemme itsemme ja toisemme heti syömisen jälkeen. Ramona on hiukan laiskempaa sorttia, minulla taasen virtaa vielä pentumaista energiaa ja tykkään purkaa sitä jahtaamis- ja naruleikeillä. En siis jahtaa sinua, ellet itse innosta – en ole millään tavoin ilkeä luonteeltani. Ramona leikkii mieluiten hiirileluilla ja tuo niitä sinulle lahjaksi, varsinkin jos on ruokaa vailla.

Ramona on oikea kehruu- ja hellyyspakkaus! Se kans juttelee kovasti, niin mulle kuin tilapäishoitajillekin, joskus jopa unissaan! Sen suuret, pyöreät, keltaiset silmät ovat oikein katseenvangitsijat. Ramona viihtyy vieressäsi silityksistä nauttien. Ramonalta täytyy lähiaikoina poistaa yksi hammas ja hammaskiveä, muuten saalistuskalusto on asianmukaisessa kunnossa!

Meillä ei ole kokemusta lapsista, joten en tiedä mitä niistä ajattelisimme. Olemme eläneet toisten kissojen kanssa, mutta täällä tilapäiskodissa ei ole muita kuin me kaksi. Minä ainakin voisin viihtyä saman ikäisen tytön seurassa, joka on kiltti ja jaksaa leikkiä. Uskon että Ramonakin. Kai se on kemiasta ja rauhallisesta tutustuttamisesta kiinni. Sopisimme myös yhdessä palatsin ainoiksi kissoiksi. Katsoa alta videomme!

Tule tutustumaan ja ihastumaan, jos koet että juuri sinä voisit tarjota meille kodin loppuelämäksemme!

HUOM! Mandya ja Ramonaa koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001.