Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

koditon kissa koditon kissa koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kyselyitä Vivistä ja Eikosta, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos!

Mjau! Me ollaan syyskuussa 2018 syntyneet kissasiskot Vivi ja Eiko, tuttujen kesken Viivi ja Eikka. Vivi on tuo musta tyttö ja mie oon raitapaita-Eiko.

Nyt olis sulla elämäs tilaisuus päästä meidän palvelusväkeen, joten luethan hakuehdot tarkkaan! Me etsitään yhteistä kotia, koska me tehdään kaikki yhdessä; käytetään toista tyynynä ja painikaverina, syntipukkina kissuuksissa ja leikkikaverina hipassa. Oletko siis varma, että jaksat kodissasi kahta pientä, mutta aktiivista kissalasta? Meissä kahdessa on välillä kuulemma sietämistä...

Vivi on meistä ehkäpä se rauhallisempi ja harkitsevampi osapuoli. Viivi tykkää nukkua sylissä, niskassa, aivan vieressä sohvalla ja mielellään myös naaman päällä – todella läheisriippuvainen siis. Näin reilun kilon painoisena vielä ihan kiva juttu, mutta oletko valmis pitämään niskassasi muutaman kilon painoista nukkuvaa karvakerää sitten myöhemmin?

Eiko taas on se parivaljakon rämäpää, en paljoa tekemisiäni etukäteen harkitse. Sillon tehään ko halutaan! Kaikki mulle heti ny! Syliin rauhotun nukkumaan, jos rauhotun, yleensä en. Yhdessä meistä saat siis oikein passelin kissakaksikon!

Vaadimme uudelta kodilta panostusta ruokaan, sen pitää olla laadukasta, nuorille ja kasvaville kissatytöille sopivaa. Hiekkalaatikkoon toivomme mikrohiekkaa, se tuntuu tassunpohjassa mukavalta, ja houkuttelee meitä pysymäänkin sisäsiisteinä ;)

Palkkaa emme pysty tästä työstä sulle tarjoamaan, toivottavasti kehräyksemme riittää? Otathan yhteyttä, niin sovitaan työhaastattelu!