Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Se on mjau! Nyt on sinulla tilaisuus päästä osaksi kuuluisaa Grimmin satua – Hannua ja Kerttua! Pääosan esittäjiä olemme me, Hansel ja Gretel, eli Hansu ja hänen siskonsa Reetu.

Synnyimme huhtikuussa 2018, ja olemme siitä asti pitäneet yhtä tassua. Teemme aivan kaiken yhdessä ja haluammekin muuttaa yhteiseen kotiin. Olemme kuin mitkä tahansa sisarukset – välillä tapellaan, painitaan ja vähän kiusataan toista, mutta sitten rauhoitutaan, putsataan toisen turkki painin jäljiltä ja nukutaan kylki kyljessä.

Reetu on meistä arempi, ei anna vielä ihmisten koskea itseään, mutta on hyvin kiinnostunut kaikesta mitä ihminen tekee, eikä juokse enää karkuun. Kovasti tukeutuu minuun, Hansuun, ja katsoo mallia kuinka veikka hoitaa nämä ihmishommat. Ja kuinkas ne sitten hoidetaan? Oikein mallikkaasti, jos saan vähän itseäni kehua! Annan ihmisten rapsutella ja silitellä mielinmäärin, ja hieman jo nostaa syliinkin. Minusta saa myös oivallista ruoanlaittoseuraa, olen takuuvarmasti aina paikalla, jos kuulen jonkinlaista rapinaa keittiöstä!

Etsimmekin siis kotia, joka olisi valmis antamaan myös Reetulle aikaa kesyyntyä. Kesyyntymistä odotellessa voit aina purkaa silittelyintoasi Hansuun!

Olemme hyviä syömään, kunhan ruoka on laadukasta. Viljapitoista ruokaa emme kuppiimme halua, koska siitä meillä menee vatsat sekaisin.

Ainiin, ja koirista emme tykkää. Edellisessä tilapäiskodissamme oli moinen otus, ja se oli meille aivan kauhistus. Hyih.

Olisiko kotimme siellä sinun luonasi? Soittele, ja sovi koe-esiintyminen tähän meidän näytelmää.