Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.


Ajankohtaista eläinten adoptoinnista (koronavirus)

Huomioithan koronapandemiaan liittyvät ohjeet yhdistyksen kissojen adoptoinnista! Kodittomiin eläimiin tutustumisessa noudatetaan nyt erityistä varovaisuutta. Lue adoptointiin liittyvät ajankohtaiset ohjeet

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Se on mjau! Nyt on sinulla tilaisuus päästä osaksi kuuluisaa Grimmin satua – Hannua ja Kerttua! Pääosan esittäjiä olemme me, Hansel ja Gretel, eli Hansu ja hänen siskonsa Reetu.

Synnyimme huhtikuussa 2018, ja olemme siitä asti pitäneet yhtä tassua. Teemme aivan kaiken yhdessä, ja haluammekin muuttaa yhteiseen kotiin. Olemme kuin mitkä tahansa sisarukset – välillä tapellaan, painitaan ja vähän kiusataan toista, mutta sitten rauhoitutaan, putsataan toisen turkki painin jäljiltä ja nukutaan kylki kyljessä.

Reetu on meistä se varautuneempi osapuoli, tykkää kyllä teistä ihmisistä, mutta ei antaudu aina rapsuteltavaksi. Paitsi jos on kova nälkä. Nälän yllättäessä Reetu availee vienosti ääntään ja tulee puskemaan jalkaasi. Minä Hansu (ruskeatiikeri) taas annan ihmisten rapsutella ja silitellä mielinmäärin, ja tunkeudun väkisin sohvalla syliisi. Minusta saa myös oivallista seuraa ruoanlaittoon, sillä olen takuuvarmasti aina paikalla, jos kuulen jonkinlaista rapinaa keittiöstä!

Etsimmekin siis kotia, joka olisi valmis antamaan myös Reetulle aikaa kesyyntyä kunnolla. Kesyyntymistä odotellessa voit aina purkaa silittelyintoasi Hansuun!

Olemme hyviä syömään, kunhan ruoka on laadukasta. Viljapitoista ruokaa emme kuppiimme halua, koska siitä meillä menee vatsat sekaisin. Ainiin, ja koirista emme tykkää. Edellisessä tilapäiskodissamme oli moinen otus, ja se oli meille aivan kauhistus. Hyih.

Olisiko kotimme siellä sinun luonasi? Soittele, ja sovi koe-esiintyminen tähän meidän näytelmään!