Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Boom boom Bau. Täällä Cheek, noin 8-vuotias komea kollipoika omaa kotia vailla – siis aivan omaa, ei muita katteja mun valtakuntaan.

Mä vien tän äärirajoille ja kerron sulle pikku tarinan Cheekistä. Kuka muu muka voisi olla syypää sun hymyyn, kuin tällainen iso musta kolliposkinen Kissa isolla K:lla? Mul on all good everything, jos huomioit minua, rapsutat korvan takaa ja annat minun tulevaisuudessa käpertyä viereesi / syliisi. Ilmoitan kyllä selkeästi jos läheisyys ahdistaa ja haluan flexaa yksin kaikessa rauhassa, omassa pesässä. Eli olen fiiliksissä sekä seurasta että yksinolosta.

Jos mä olisin sä niin kyl mäkin olisin mun kaa, MÄ lupaan pysyy aitona ja aina naukua, koska olen ikuinen ystävä. Tulin tähän tilapäiskotiin voittamaan, enkä anna minkään seistä mun tiellä, kun löydän itselleni oman rakastavan kodin. Nykyinen hoitajani antaa mun mennä, koska sytytän sillat palaan ja oon ihan liekeissä, jos sä huudat mun nimee, Cheek on mun.

Otan hiljalleen askelii kohti tulevaisuutta ja HUUDAN; Hei vaalea friidu, tilapäsikodin oma koira, kohta en enää arastele sua. Oon niin cool. Friidun kanssa olemme ottaneet jo nenäkohtaktiin. Mut anna mulle anteeksi etten ole sulle se oikee, mutta frendeinähän me pysytään aina. Timantit on ikuisia.