Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Olen Tupsu-poika ja etsin tosi tarkoituksella ikiomaa ihmistä! Nautin yhteisestä puuhailusta ja jakamattomasta huomiosta. Olen syntynyt 2013.

Lempiasioitani ovat oman ihmisen vieressä nukkuminen sekä leukarapsutukset. Tykkään olla mukana monessa tekemisessä ja etsinkin ihmistä, joka jaksaisi touhuta kanssani paljon! En turhia stressaa tai jännitä, ja uskallan myös ilmaista tunteitani. Jos kaipaan jotain, ei sitä voi olla huomaamatta, sillä ilmoitan kyllä tarpeeni kovaan ääneen.

Rakkauttani osoitan puskemalla, kehräämällä ja leipomalla enkä turhaan kaihda näitä tunteiluja. Innostun helposti leikkeihin mukaan; erityisen hauskaa on laservalon jahtaaminen, sitä voisin jatkaa vaikka koko päivän! Tylsää kanssani ei varmasti tule, ja toivonkin, että ihmiseni jaksaisi olla yhtä innostunut kanssani touhuamisesta kuin minä olen ihmisten seurasta.

Vaikka rakastankin yhdessä oloa, en halua jakaa saamaani huomiota. Toisten kissojen kanssa en tule toimeen, enkä kaipaa kotiini myöskään koiria tai pieniä lapsia. Etsinkin siis kotia ainoana hellittävänä. Huonoja puolia en itsessäni toki myönnä olevan, mutta painoa on vähän päässyt kertymään ja kaipaisinkin ihmiseltäni hieman tukea dietilleni.

Jos elämässäni on juuri minunlaiseni hurmurin paikka vapaana, niin älä turhaan ujostele, vaan ota rohkeasti yhteyttä!