Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Kurrrr, olen Mango, 6-vuotias rohkea ja komea kolli, omasta mielestäni hurja leijona.

Olen kova menemään: tykkään aktiivisesta elämäntavasta, enkä tykkää kököttää koko päivää yksin ilman seuraa ja seuraleikkejä. Toinen tai useampi aktiivinen kissakaveri olisi kaikkein hienointa, niin pääsisin purkamaan energiaa painimalla! Kissakaverin olisi parempi olla tasoiseni, eikä mikään nössykkä, ettei jää sentään tassun alle.

Tilapäiskotihoitajan mukaan olen kuulemma kömpelö, mutta omasta mielestäni melko atleetti, joten kävelen, hypin ja ryömin kaikkialle mihin vain pääsen! Tai ainakin yritän. Uuden kodin väki saisi osallistua touhuihini leikittämällä, etten pääse tylsistymään, minä poika kyllä innostun leikkiseurasta.

Hellyys on välillä hieman erikoinen juttu mulle, saatan tassulla tai purren osoittaa, kun edetään liian nopeasti tai kun hellyydet saa riittää. Kunhan vain totun ihmiseen, niin minusta tulee kyllä melkoisen hellyyttävä sylikissa! Lapsiperheeseen en välttämättä sovi, kun lapset saattavat säikähtää, kun leikkini muuttuvat rajummiksi. Katsokaapa videolta hurjaa saalistustani.