Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moi! Olen nimeltäni Sylvisiini tai tuttavallisesti Sylvi vaan. Olen arviolta parivuotias tyttökissa. Toiveena minulla on oma koti, jossa olisi kissakaveri tai vaikka useampi, sillä tykkään leikkiä hippaa ja nokosetkin on kiva ottaa kaverin kyljessä.

Koirakin täällä tilapäiskodissa on ja ihan harmittomaksi otukseksi haivaittu. Ihmisiä en vielä ihan ymmärrä kaikkine outoine tapoineen. Jos pyytämättä tulevat häiritsemään minua suhisen tietty, että oppisivat paremmin puhumaan kissaa.

Olen kuitenkin oppinut täällä tilapäiskodissa, että kovin on kätevää, kun voi käyttää palvelusväkeä ruokakipon täyttämiseen ja hiekkalaatikon puhtaana pitoon. Ja aina kun tuntuu, että turkkiani voisi vähän sukia kiiltävämmäksi, käyn vastaanottamassa heiltä silitys-rapsutussession. Vähän noloa myöntää, että minusta tulee silloin sellainen pehmotassu, pusken ja kehrätä hurisen.

Haussa nyt siis ihka oma palvelualtis ruokkija ja rapsuttaja. Kissankielen alkeiden osaamisesta plussaa. Jos kotonasi ei ole minulle vielä sopivaa kissakaveria valmiina, niin täältä nykyresidenssistäkin voisi lähteä mukaan joku mun kavereista, joten jutellaan siitä tarvittaessa lisää.