Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Hei ihmiset! Olen parivuotias reipas poikakissa Zeus. Olen suunnitellut, että minusta tulee isona ninja.

Harjoittelen jo ahkerasti erilaisia ninjailuasioita: hypin pyykkejä alas narulta, hypin pöydille ja ponnistan hirmu korkealle huiskan perässä. Nopeutta treenaan livahtelemalla ovista ja leikkimällä hippaa ihmisten jaloilla. Anastan myös ihmisten ruokaa, kun silmä välttää. Kestävyyttä harjoittelen leikkimällä. Kunpa aina voisi leikkiä!

Pidän kovasti rapsutuksista ja silityksistä, mutta en malta kuunnella hellittelyjä kovin kauan. Tykkään ihmisistä tosi paljon, ja haluan aina olla mukana touhuamassa, olenhan pohjattoman utelias ja energinen. Tarvitsen paljon tilaa harjoituksilleni ja kivan ihmisen treenikaverikseni, eli mihinkään pikkukämppään sohvaperunaksi minusta ei ole.

En ole tullut oikein toimeen muiden kissojen kanssa, joten vaadin paljon seuraa ja aktivointia uuden kodin ihmisiltä, mutta kuka voisi vastustaa tätä nassua? Kaipaatko vauhtia ja vaarallisia tilanteita – tai ainakin punaraidallista vauhtia kotiisi?