Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hei vaan, minun nimeni on Tyty ja olen reilu 2-vuotias upean oranssi ja tuuhea kissaneiti.

Olen entisessä elämässäni altistunut FIP-virukselle, joten lähden ainoastaan toisen sopivaluonteisen FIP-altistuneen kissan seuraksi. Myös ihmiselläni pitäisi olla minulle ja naruleikeille aikaa, vaadin päivittäisen annoksen huomiotasi.

Vangitsenkin katseesi varmasti, eikä persoonaakaan pieneksi ole haukuttu. Minusta saat loppuelämän ystävän, joka on vierelläsi arjen kaikissa askareissa! Nukun vieressäsi, kiehnään jaloissasi ja kerjään silityksiä. Sylikissaksi minusta ei ole, mutta vatsasi päällä on varmasti mukava nukkua.

Tarvitsen kokeneen kissakodin, jossa ymmärretään suurta taiteilijaa ja sen satunnaisia oikkuja. Pitkä ja tuuhea turkkini vaatii paljon harjausta. Turkin harjausta ja hoitoa pitää vielä harjoitella, mutta jos palkasta sovitaan niin kaikki onnistuu. Stressaannun etenkin kopissa matkustamisesta ja eläinlääkärikäynneistä. Toivoisin, että uudessa kodissani voisimme yhdessä harjoitella koppiin menoa turvallisesti ja stressittömästi. En myöskään tule erityisen hyvin toimeen koirien tai pienten lasten kanssa, toivottavasti näitä ei uudessa kodissani olisi.

Vaikka kaunis ulkoa olenkin, yli puolet hampaistani on poistettu, mutta se ei menoa haittaa – varsinkaan syömistä. Hammassyöpymät saattavat silti vaivata jatkossakin, joten minun olisi matkattava eläinlääkäriin vuosittain tarkastuskäynnille.

FIPistä voi lukea lisää esim. Ruokaviraston sivuilta.

HUOM! Tytyä koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001.