Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Mau? Onko siellä joku kiltti kissaihminen, ja kenties rauhallinen kollipoika? No mutta siinä tapauksessa esittelenkin itseni syvemmin. Olen tälläinen kaunisturkkinen kissaneiti ropsauksella lujaa asennetta ja omanarvon tuntoa.

Olen syntynyt 2015. Arvioin tarkkaan missä, miksi ja kenelle suosiotani jaan. Uudet paikat, asiat, ihmiset ja muut kissat ovat kukin ottavat oma prosessinsa tottua. Ajan kanssa totun toki, mutta tarvitsen uusia asioita vain hitaasti ja asteittain annostellen.

Elämäni alku on ollut haastavaa kamppailua ulkona kissapopulaatiossa, ja siksi olen kehittänyt itselleni kovan ulkokuoren selviytyäkseni. Ainakin yhden pentueenkin olen maailmaan pyöräyttänyt. Kuoreni raottaminen onkin kuin rubikin kuution selvittäminen – harvat ja valitut sen taitavat, mutta kun loppuun pääsee, on palkinto arvoisensa. Olisitko sinä minun rubikin kuutioni selvittäjä?

Mitä muuta minusta? No leikkimisestä, tykkään harrastaa sitä itsekseni palloradalla ja pienillä hiirileluilla silloin kun muut eivät näe. Huolellisen tutustuttamisen jälkeen kohtelias kollipoika tai ehkä kaksikin, käy leikkikaveriksi. Leikkiessä rakkauteni on rajua, joten kollipojankin on hyvä olla vahvan (mutta sopuisan) itsetunnon omaavaa sorttia. Muista tyttökissoista samassa taloudessa en innostu, vaan vetäydyn kuoreeni. Koiratkaan eivät sukeudu suosiooni, sillä ulkokissataustastani johtuen olen saattanut joutua pelkäämään sellaisiakin, ymmärtänethän.

Harrastan myös ulkomaailman ja naapureiden kyyläystä nenä kiinni lasissa, makoisia päiväunia korkean kiipeilypuun tasanteella sekä voimistelua itseäni samalla pesten. Tilapäiskotiemäntäni sanoo minua olevan hauska katsella, kun touhuilen omiani muista välittämättä.

Ruoan suhteen olen valikoiva, mutta silloin kun on tarjolla mieleistäni ruokaa, ei ole ruokahalussani valittamista. Pidän sekä märkäruoista että viljattomasta kuivaruoasta.

Mjau, soitathan kissapuhelimeen jos (:kun) haluat päästä tutustumaan tähän karvaiseen rubikin kuutioon syvemmin!