Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kyselyitä Felixistä, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos! Felix-poika tässä terve! Olen noin 1–3-vuotias pitkällä karvalla varustettu halikatti.

Olisiko sinulla mukava kissa vailla lajitoveria? Harkitsepa minua! Etsin nimittäin kissakaveria ja loppuelämän kotia. Kissakamu ei saisi kyllä olla mikään pomottoja, kun vaikutan itse sen verran kiltiltä, että jäisin varmasti tassun alle.

Minua saa siis paijata ja halia! Turkkini vaatii säännöllistä harjaamista, ja siitäkin minä nautin! Myös laadukas ruoka kuuluu elämän suuriin nautintoihin.

Olen täällä tilapäiskodissa ehtinyt tutustua lapsiin ja ihan mukava tuo on, että sellaisia samanlaisia kivoja saa olla jatkossakin. Nuorestani iästä huolimatta minulle on ehtinyt kertymään hammaskiveä, joten sellaisen hoitoon pitäisi varautua.

Tule käymään, niin tutustutaan! rakkaudella Felix