Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Hei! Me ollaan Laventeli ja Kamomilla. Etsimme uutta yhteistä kotia. Kaipaamme rauhallista ympäristöä ja kärsivällistä ihmistä, jolla on jo ennestään kokemusta kissoista.

Tuo harmaaraidallinen on Laventeli, noin puolivuotias pikkutyttö. Minä Kamomilla, olen vähän yli yksivuotias ruskearaitainen prinsessa, pääsin jo sterilointiin, ja olen toipunut siitä hyvin. Kaipaamme laadukasta kissanruokaa, lihaa sekä runsaasti leikkiä ja kiipeilyä, niin meistä tulee kunnon kotikissoja!

Päivisin nukutaan tuon ihmisen ollessa kotona työpöydän alla tai sen laatikossa. Onhan meille hyviä nukkumapiiloja sunkin luona? Me kun ollaan molemmat aika ujoja vielä. Ruoka on kuitenkin niin hyvää, että sitä uskaltaudumme kyllä hakemaan vähän matkan päästä. Silloinkin ihmisen pitää tosin pysyä tarpeeksi kaukana ja mielellään ihan paikallaan. Ymmärräthän antaa meille tarvitsemamme tilan?

Sitten on myös se huiskajuttu, jota on kiva jahdata, vaikka ihmisen käsi sen toisessa päässä vähän epäilyttääkin. Yhteisen leikin avulla pääset kasvattamaan luottamusta. Muilla leluillamme ja keskenämme leikimme pääasiassa vielä yöaikaan. Eihän se haittaa, vaikka siitä tulisi välillä vähän melua?

Pikkuhiljaa kuitenkin luottamuksemme kasvaa tuohon ihmiseen, joka ruokkii, leikittää ja siivoaa vessamme. Tämä on erityisen tärkeää, jotta viitsimme käydä siellä vessassa asioillamme. Oletko sinäkin mahdollisesti tarkka siisteydestä?

Tarkemman luonteemme paljastamme pienissä paloissa ja vain niille harvoille, jotka osoittautuvat luottamuksemme arvoisiksi. Olisiko sulla kärsivällisyyttä antaa meidän päättää tutustumistahti? Meitä myös vielä jännittää monet asiat, kuten rappukäytävästä tai muualta asunnosta kuuluvat äänet, matkustaminen kuljetuskopassa sekä meitä lähestyvä ihminen. Vaikka totummekin varmasti ajan myötä elämään ihmisten kanssa, niin nyt kaipaamme rauhallista ympäristöä. Eihän sulla ole muita lemmikeitä tai pieniä lapsia?

Jos uskot voivasi ansaita luottamuksemme, niin otathan yhteyttä. Tuolla ihmisellä saattaa olla jotain uuttakin kerrottavaa edistymisestämme jo siihen mennessä.