Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kyselyitä Nyytistä, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos!

Mau! Olen Nyyti, kavereiden kesken Nytikkä! Olen lokakuussa 2018 syntynyt kolli.

Elämäni ensimmäiset hetket vietin ulkosalla. Nyt olen pesunkestävä sisäkissa, joka rakastaa tyynyjä ja vilttejä. Ethän kuitenkaan erehdy ja luule minua joksikin nössöksi, olen oikeasti melkoinen peto! Jaksan metsästää kaikkea mikä liikkuu (tai ei liiku...) ja parhaita saaliita ovat ehdottomasti ihmisten sormet ja varpaat! Minulla riittää siis vielä pentuenergiaa.

Salaa minulla on kuitenkin pehmeä puoleni, ja varsinkin aamut haluan aloittaa halipusuilla ja rapsutuksilla, ja niskasta rapsuttaminen saa minut ihan hypnoosiin! Kiitokseksi käynnistän kehräyskoneeni päälle, ja usein käperryn ihmisen päälle pörisemään.

Tulen muiden kissojen kanssa toimeen, mutta tykkään leikkitapella aika paljon. Tuleva kissakaverini tulisi olla sikäli aika kärsivällinen ja leppoisa otus, joka ei niinkään välitä, vaikka olisinkin vähän tassut pystyssä. Tai sitten joku toinen nuori, joka haluaa osallistua rajuihinkin leikkeihin. Tykkään myös puskea kissakavereita, ja nukkua niiden kainalossa! Joten uudessa kodissa pitää ehdottomasti olla kissakaveri.

Ihmiseni toivoisin myös olevan leikkikaveri, jolla on aikaa riehua kanssani ja rapsutella päikkärit paremmiksi. Kiinnostuitko? Soita kissapuhelimeen!