Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

Mau. Minä olen vajaa kolmevuotias kollipoika Mössö, komea karvaturri.

Tykkään kovasti leikkiä hiirillä, naruilla ja muilla huiskuila. Tykkään myös leikkiä muiden kissojen kanssa, joten muut kissat eivät ole minulle mikään ongelma. Voisin muuttaa mieluusti kämppikseni Tillin kanssa samaan kotiin! Lapsista en oikein osaa sanoa, koska en ole sellaisten ihmetysten kanssa koskaan ollut tekemisissä.

Olen myös tosi hellyydenkipeä, ja tykkäänkin saada rapsutuksia ja silityksiä. Saa minut syliinkin nostaa, mutta en omatoimisesti kyllä sinne kiipeä. Riippuu vähän myös fiiliksestä, kauanko sylissä viihdyn. Viimeisempänä olen huomannut, että turkin harjaaminen on tosi kivaa, ja se saakin minut kehräämään oikein kovasti. Ja kyllähän tämä minun iso turkkini myös hoitoa vaatiikin.

Tykkään myös tosi paljon ruokailla, ja välillä saatan unohtaa, että olen saanut ruokaa vaikka puoli tuntia sitten. Arvostan palvelijoiltani säännöllistä ruokailurytmiä, vaikka kuinka kertoisin vatsani olevan suorastaan lommolla nälästä. Haluasitko sinä siis huolehtia minusta loppuelämäni?

HUOM! Mössöä koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001.