Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa

Mau. Olen Tilli, söpö pieni pitkäkarva-neiti.

Tykkään leikkiä kaikenlaisilla leluilla, ja juosta kaikenlaisten huiskujen perässä. Olen ollut nyt samassa tilapäiskodissa tuon Mössön kanssa, ja hänestä onkin tullut minulle vähän niinkuin isoveli. Me aika usein painitaan, ja toistemme jahtaaminen onkin kivaa leikkiä. Mössöstä onki ollut minulle iso apu, kun hänestä on voinut ottaa mallia miten kotikissan elämä voi olla mukavaa.

Sille päälle kun satun, niin tykkään kyllä myös siitä, kun minua silitellään ja rapsutellaan. Tämä minun turkki tuntuu vaan kasvavan pituutta koko ajan, joten sitä pitää jatkossa hoitaa säännöllisesti. Turkkini on vielä vähän lyhyt ajalun jäljiltä, ja olen vasta totuttelemassa sen harjaamiseen. Laatikolla osaan kyllä käydä hienosti, mitä nyt välillä turkkiin saattaa jäädä vähän sattumia mukaan. Vaikka hieno neiti olenkin, niin olen välillä vähän rämäpää, ja siinä touhutessa saattaa kaikkea sattua ja tapahtua.

Olen luonteeltani vähän ujo, en oikein vielä osaa luottaa ihmisiin ihan täydellisesti. Joskin leikkien ja ruokailun ohessa tuokin unohtuu, ja minua saa kuitenkin silitellä ja rapsutella. En minä ihmisiä pelkää, mutta olen ehkä vähän varautunut heidän seurassaan. Ainakin aluksi. Sylikissaksi minusta ei ihan välttämättä ole, mutta ei sitä toisaalta koskaan tiedä, kun oikea koti tulee kohdalle.

Johtuen tästä vähän minun hassusta naamasta, uuden kodin olisi hyvä muistaa auttaa minua vähän pitämään mun nassu ja silmät puhtaana. Ruoka minulle maistuu hienosti, vähän kuin isoveljellenikin. Minäkin saatan unohtuu, että olen saanut ruokaa jo puoli tuntia sitten, joten loppuelämän kodilla olisi hyvä olla säännöllisyyttä ruokailussa.

Mielellään muuttaisin ehkä samaan kotiin Mössön kanssa, kun olemme tässä jo tottuneet yhdessä kulkemaan, ja on tullut minulle hyväksi kaveriksi. Tai vähintäänkin minulla olisi hyvä olla joku vähän vanhempi mukava kissakaveri taloudessa, kenen kanssa leikkiä, ja saada vähän esimerkkiä. Pieniä lapsia en ole koskaan edes nähnyt, joten en oikein tiedä miten heihin pitäisi suhtautua.

HUOM! Tilliä koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 040 3733 001.