Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Hei! Minä olen Daria, arviolta 2–3-vuotias mini-kissa ja sähäkkä tyttö.

Etsin kotia, jossa on ainakin yksi kissa seuraksi ja näyttämään sisäkissana olemisen mallia – olen nimittäin opetellut siihen vasta puolisen vuotta. Lisäksi minulla on sellainen erikoisuus, että jalkani ovat munchkinmaisen lyhyet ja häntäkin hellyttävän lyhyt.

Vielä en oikein pidä kovista äänistä tai silityksistä. En taida siksi sopia oikein pikkulapsiperheeseen. Huimasti olen kuitenkin edistynyt! Täällä tilapäiskodissa olen suurimman osan päivästä ihmisten parissa näkyvillä ja nukun kiinni patterissa. Ihminen voi olla lähelläkin ilman että karkaan, mutta kosketuksesta en ainakaan vielä tykkää.

Tässä sisäkissana olemisessa ehdoton lempijuttu on ruoka. Voisin syödä loputtomasti ja siivoan muidenkin lautaset. Olenkin jo vähän pulska ja minulla pitää olla säännölliset ruoka-ajat. Ruualla minua voi lahjoa ja syön ihan kädestä, tosin sormia kannattaa varoa, jos oikein herkkua heiluttelet...

Vaikka viihdynkin omissa oloissani, niin tarvitsen kissakaverin näyttämään mallia. Toisia kissoja kohtaan en ole vihainen vaan väistän ja menen niiden ehdoilla. Niin ja olen muuten viime viikkoina alkanut leikkimään! Heittelen leluhiiriä ja juoksen huiskan perässä. Toistaiseksi leikin vain yksin, eli kaverikissan ei tarvitse olla leikkisä – päinvastoin voisin siitä ahdistua ja luulla, että pitää puolustautua.

Olisiko sinusta antamaan minulle loppuelämän koti? Olen vähän tällainen projektikissa, että minulle pitää antaa omaa tilaa ja aikaa, mutta jos olen nyt jo näin hieno, niin kuka tietää mitä vielä on tulossa!