Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miuku, tai Miukulainen, Miukunen, Piukula, Piuku, Pikku Tyttö, koska rakkaalla on monta nimeä.

Minut löydettiin ulkoa kovassa nuhassa ja tassut palelluksissa. Monta pentuetta takana ja heistä muistona muhkea maha. Olen kuitenkin vasta ehkä 2–3-vuotias.

Tilapäiskodin koirasta olen yrittänyt ystävää, niin nuuhkimalla kuin tekemällä uskomattomia syöksyjä heitellen leluja, mutta ei se oikein ymmärrä. Tarvitsen siis kissakaverin, jonka kanssa nukkua ja hullutella.

Olen vielä aika tarkka kosketuksesta ja lähestyä saa, kunhan tekee sen rauhassa. Rakastan rapsutusta päästä, korvista, leuan alta ja hartioista. Tassujakin saa pidellä ja mahaa silitellä kunhan paremmin tutustutaan.

Minua kiltimpää ei olekaan, en pure enkä raavi koskaan, en edes lääkitessä. Luotan ja uskon sinuun, ettet tee pahaa. Kehrään ja pusken kun unohdan pelkoni, mutta tarvitsen myös tilaa tarkkailuun ja salaisille retkilleni. Olen aika rohkea, mutta tutustun omaan, varmaan tahtiini. Tykkään ihmisistä ja joskus pelkkä juttelu saa kehräyksen aikaan vaikken vielä syliin uskallakaan tulla.